понеділок, 18 травня 2020 р.

Читай і пізнавай! Нові надходження.


То як же не розгубитися серед книжкових полиць в бібліотеці? Як обрати саме ті книги, які дійсно позитивно вплинуть на життя і додадуть в нього трішечки гармонії, впорядкованості та натхнення і допоможуть вивчити уроки? 
Нові книжкові надходження для середнього шкільного віку.

Крута серія. Комплект з трьох книг: 

Крута Математика
 Янг Т. Крута математика/ Т. Янг, К. Гюветт: пер. з англ. Г. Лелів .- К.: Моя книжкова полиця, 2018. – 112с.:іл.
Читання, письмо й арифметика — три кити всіх освітніх систем на світі. Однак ці предмети завжди чомусь вважають нуднуватими. 
  Як там поживає бідолашна стара добра арифметика?  
Ну, по-перше, тепер її ніхто так більше не називає. Арифметика стала математикою. А британці навіть повну назву не вимовляють, а кажуть скорочено: maths (а американці ще коротше —math).Тим, хто не палає бажанням по-справжньому зрозуміти математику, вона здається нічим не особливою, тоді як інші вважають її цариною, де поміж числами й рівняннями, теоріями й формулами панують чари і творяться чудеса. Математика здатна оживити буденні речі й перетворити повсякденну ситуацію на безкінечні, неможливі, неймовірні веселощі. Так-так, тут справді слова МАТЕМАТИКА й ВЕСЕЛОЩІ в одному абзаці. Але ж як їх поєднати? Читай і дізнавайся.
Крута Фізика
Гаттон С. Крута фізика/ С. Гаттон: пер. з англ. Г. Лелів .- К.: Моя книжкова полиця, 2018. – 112с.:іл.
Фізика вивчає Всесвіт — від найбільших галактик до найменших субатомних частинок. На сторінках цієї книжки є цікаві сучасні практичні експерименти: як самотужки складати електричне коло, викликати торнадо у пляшці й вимірювати швидкість світла за допомогою зефірок-маршмелоу! Цей неймовірний британський науково-популярний посібник з фізики - Cool Physics тепер мають у своєму навчальному арсеналі й українські школярі.
                                  Крута Архітектура.
Амстронг С. Крута архітектура/ С. Амстронг: пер. з англ. Г. Лелів .- К.: Моя книжкова полиця, 2018. – 112с.:іл.
Ця книжка — чарівний ключ до брами дивовижного замку під назвою «Архітектура». Вона розкаже про неймовірні архітектурні подвиги, геніальні винаходи та дивовижні досягнення. Познайомить читачів і читачок із найвідомішими будівлями світу — від пірамід Гізи й собору Саґрада Фамілія до фантастичних будівель Захи Хадід, хмародерів у Дубаї і лондонського “Уламка”. Книжка розкаже про основні стилі архітектури, від найдавніших до найсучасніших, та про знаменитих архітекторів: Брунеллескі, Ллойда-Райта, Тадао Ондо та інших. А тих, хто мріє в майбутньому займатися цією справою — навчить креслити як справжні архітектори.
Програмування
Python. Кодування для майбутніх програмістів/ пер з англ. Н. Гордієнко. - К: КМ-БУКС, 2019. -96 с.:іл.
Школярі опановують основи програмування із застосуванням популярної мови Python шляхом занурення у цікавий і захоплюючий світ створення комп’ютерних програм. Книга «Python. Кодування для майбутніх програмістів» — це простий і водночас досить повний вступ до програмування із використанням мови Python, яку швидко опанує будь-який читач навіть без досвіду програмування. Основи кодування — від використання простих понять (змінна, умова тощо) до застосування складних концепцій (цикли, підпрограми і т. п.) — подано в зрозумілому форматі, виклад теоретичної частини супроводжується безліччю ілюстрацій і пояснень того, яким чином і завдяки чому працюють створювані коди. В ігровій і доступній формі на прикладі простих анімацій та ігор  ви навчитеся визначати проблеми, генерувати ідеї для пошуку шляхів їх розв’язання й аналізувати і вдосконалювати власноруч розроблені проекти.
Бізнес
Біденко С. Книга юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків/ С. Біденко, І. Золотаревич. - Х.: ВГ "Основа," 2019. - 144с.
Книга допоможе:
– організувати свою роботу та роботу команди;
– знайти спільну мову з партнерами, замовниками, клієнтами;
– відстежувати доходи і витрати;
– зрозуміти, як влаштований великий і маленький бізнес, і головне —
заробити свої перші гроші!
Створювати та розвивати власну справу — це цікаво! Переконайся в цьому сам!

Немає коментарів:

Дописати коментар