пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

Осінні канікули у бібліотеці. День п"ятий - завершальний.

  

    Золотокоса чарівниця осінь принесла школярам  чудові канікули, впродовж яких дітлахи не тільки відпочивали та розважалися, а й із задоволенням відвідували Центральну дитячу бібліотеку. Для своїх читачів працівники бібліотеки підготували різноманітні заняття. Гарним і доречним подарунком на час канікул для юних читачів стало знайомство з книгами нового покоління, які  мають інтерактивні додатки. Адже саме ці додатки роблять книгу справжнім дивом!
Книги: «KAZKA: Таємниця Чарголосу» Сашка Дерманського; та "Аліса в країні див"  Льюїса  Керролла  просто ожили через додаток у смартфоні. 


 

Не обійшлось без перегляду мультфільму. Бібліотекарі дуже часто саме через фільм і анімацію привертають увагу до  прочитання книги, за мотивами якої і знімають мультфільм чи кіно. Тим більше, що  28 жовтня світ відзначав Міжнародний день анімації . Діти з великим захопленням переглянули мульфільм "Груффало" за одноіменною книгою Джулії Дональдсон та ознайомились з книгою  Кола Гутмана

 

"Бридкий пес шукає друзів", за мотивами якої бібліотекарі спільно з Кіношколою "Film workshop" / керівник - Наталія Орищак/ створять мультфільм. Тож чекайте  прем"єри!
І на завершення осінніх канікул у бібліотеці діти виготовляли осінні кошики. Впевнені, що ці кошички ще довго будуть нагадувати маленьким читайликам про весело, цікаво і змістовно проведений  тиждень у бібліотеці.
Жовтень поступово передає свої права  листопаду. Надворі  стане набагато прохолодніше, а у бібліотеці  завжди затишно і цікаво. Отож, запрошуємо  і надалі приходити до бібліотеки, щоб поринути в чарівний світ книжок та веселих розваг! Попереду ще багато цікавого та захопливого! 

Немає коментарів:

Дописати коментар