вівторок, 5 жовтня 2021 р.

Другий день Бібліфофесту – ХІ " Бібліотек@: від стереотипів до креативності" ... .

 Другий день фестивалю у нашій в Центральній дитячій бібліотеці розпочався з казкових історій.                   Школярики 3-Б класу ТНВК "Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого" познайомились з авторським творчо-терапевтичним проєктом #голос_казок, засновником і ідейним натхненником якого є Людмила Богуцька - психолог з хорошою фантазією і багатьма мріями , партнер - медіа лабораторія ПК «Березіль» (керівник Оксана Ратушняк).

Юні читайлики , затамувавши подих слухали казки , яких ще ніколи не чули, адже вони звучали лише в аудіо записі та познайомились з авторами – початківцями, які поділитись своєю творчістю зі школяриками. Людмила Богуцька презентувала свою аудіо казку «Казка про Спокій і Затишок»., Наталія Лагоцька - колишня викладачка університету, а нині – бізнес –тренер презентувала казкову історію «Листик і вітер», Надія Москалик ознайомила з аудіоказкою «Світло в тобі», а письменниця і мандрівниця Ірина Скоробогата не лише ознайомила з казкою «Зірка і дівчинка», а й розповіла про свою подорож в далеку і холодну Норвегію.

                                        

 

Діти з великим захопленням слухали й активно приймали участь у діалогах, навіть з авторами навчались створювати свої власні історії. Казка, фантазія – це ключик, за допомогою якого можна відкрити джерела думки і слова.
Неймовірні враження від заходу і у нас, бібліотекарів. Зустріч неймовірна!
Людмила Богуцька подарувала Центральній дитячій бібліотеці два диски з аудіказками, за що щиро дякуємо. Особлива подяка другу бібліотеки , модератору заходу - Оксані Ратушняк.

Немає коментарів:

Дописати коментар