вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Осінні канікули у бібліотеці. День другий... .

Другий день канікул в Центральній дитячій бібліотеці де відбувся майстер клас по виготовленню чарівного капелюха. Читачі з захопленням виготовляли капелюхи в супроводі відео майстер класу і з допомогою бібліотекарів. Багато інформації почерпнули наші читайлики при обговоренні книги "Чарівник країни Оз" автор якої Лаймен Френк Баум.

  

Працівники бібліотеки не тільки познайомили дітей з сюжетом цієї захоплюючої книги та з низкою пригод, які відбувалися з героями цієї книги, а також і з творчістю письменника. Лаймен Браум відомий всьому світу де твори його давно стали живою класикою і неодноразово екранізувалися. Читачі разом із бібліоткарями переглянули мультиплікаційний фільм, обговорили його і зрозуміли, що казкам автора властиві яскраві і привабливі персонажі, захоплюючі пригоди і забавні ситуації, в них добро завжди перемагає зло. 


 
На завершення зістрічі всі одягнувши "Чарівного капелюва" відчули себе дотичними до казкових пригод і на мить відчули себе захищеними і казково могутніми. Весело і цікаво пройшов другий день кнікул у Центральній дитячій бібліотеці. До нових зустрічей!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар